HTML

Gondolat

"Igézve álltam, soká, csöndesen, És percek mentek, ezredévek jöttek, - Egyszerre csak megfogtad a kezem, S alélt pilláim lassan felvetődtek, És éreztem: szívembe visszatér, És zuhogó, mély zenével ered meg, Mint zsibbadt erek útjain a vér, A földi érzés: mennyire szeretlek" .... Tóth Árpád ....

Hozzánk szóltak

  • Ingrid: @csenga: Kedves Gabi, Nagyon köszönjük, hogy ránk gondoltál! Viszont kívánok boldog és csodálatos... (2015.01.05. 08:52) Élmények
  • bálintandi: Kedves Ingrid! Hej de hiányoztak ezek és ehhez hasonló írásaid. KÖSZÖNÖM, hogy visszatértél!!!! :) (2013.11.04. 11:43) Jól szeretni...
  • melindat: Értem :), és megértem! (2013.11.01. 22:07) A csend időszakából
  • Ingrid: @csenga: Bocsánat, csak most vettem észre a kommenteket... Örülök a visszajelzésnek és jól is esik... (2013.09.29. 17:39) A Füvészkert démonjai
  • ßóbita: Gyönyörű lett! (2013.01.21. 22:08) És eltelt 5 év...

És még...

veg.jpg

mac.png

2007.06.10. 13:51 Ingrid

Milyen anya leszek?

Nemrég egy régi kedves ismerőssel beszéltem telefonon, aki megjegyezte, hogy milyen kiegyensúlyozott a hangom és milyen jó velem beszélni, jót tett a terhesség. Örültem az észrevételnek és elgondolkodtam, hogy vajon mindig ilyen jó hatással lesz-e rám Bogyólány? Már egyszer írtam a kapcsolatunkról, de csak futólag. Akkor is mindent rendben találtam és most is egy levegő-elem babát ajánl a ma olvasott horoszkóp:
A Kos csillagjegyhez erőteljesen kötődő anyuka nagyon tüzes természetű, temperamentumos, s talán kissé türelmetlen néha. Mivel karaktere elemtanilag a tűz elemhez kapcsolódik inkább olyan babával harmonikus a kapcsolata, aki a levegő elemet hordozza magában erőteljesen.(Bogyólány levegő elem lesz, ugyanis mérleg)
A víz elemhez tartozó újszülötteknek néha „sok” lehet a Kos anyuka, hiszen nem tudnak mit kezdeni annak „tüzességével”, temperamentumával. A kisbabát megriaszthatja anyja gyorsasága, dinamizmusa, holott Ő csak arra vágyik, hogy egész álló nap csak dajkálgassák Őt. A föld típusú gyermekek pedig nagyon „visszafogják” az anyukát, „lassúak” hozzá képest, s ebben az esetben az anyuka lesz frusztrált, ideges. A Kos anyuka gyakran „könnyen veszi” azokat a problémákat, amelyek gyermekét foglalkoztatják, s valóban komolyan elgondolkodtatják. Így gyakran mondhatja gyermekének, hogy ilyen „semmiségekkel” ne foglalkozzon, ne bánkódjon rajtuk. Holott aktuális pillanatban az a „semmiség” a gyermek számára a világ legfontosabb gondja.
A Kos anyuka erősségei:
Eléggé dinamikus ahhoz, hogy szórakoztassa gyermekét, jó programokat találjon ki számára, amikor az már elérkezett abba az életkorba, hogy ezt értékelni is tudja. Még a „kisfiús” játékok sem idegenek tőle, úgymint a focizás vagy önvédelmi sportok. Igazából akkor teljesedik ki a Kos anyuka, amikor gyermeke úgy három-négy éves lesz, s már partnernek tekinthető a szabadidős tevékenységekben.
A Kos anyuka hiányosságai:
A Kos anyukának saját türelmetlensége okozhatja a legnagyobb gondot, s ez a türelmetlenség nem biztos, hogy a gyermek viselkedésével hozható összefüggésbe. Arra gondolok, hogy az újszülöttet monoton, nap mint nap, ismétlődő módon kell gondozni, s egyik nap sem különbözik sokban a másiktól. Valójában ezt a monotóniát viseli rosszul a Kos anyuka.

Lehet értékelgetni, elemezni. Összességében nem elkeserítő a helyzet. Úgy érzem sokban illik rám a jellemzés, habár még nem vagyok gyakorló anyuka, de azt már most tudom, hogy nehezen fogok gügyörészni neki, és jobban élvezem majd a partnert a gyermekben később, amikor lehet vele kommunikálni, mint amikor még kicsike. Jó így tervezgetni, kíváncsi vagyok mi alakul ki ebből a kapcsolatból.
Egy másik kapcsolati horoszkópban ezt olvastam még, ami nagyon elgondolkodtatott:
"Amikor egy kos szülőnek mérleg gyermeke születik, saját személyiségének hiányosságaival és szélsősségeivel szembesül."
Lesz mit tanulnunk egymástól, ez már biztos!


1 komment

Címkék: egyéb horoszkóp


A bejegyzés trackback címe:

https://tulipanos.blog.hu/api/trackback/id/tr14994492

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zsó 2007.06.10. 21:15:38

Látatlanban is megmondom, hogy biztosan szuper anyuka leszel. Nagyon figyelmes vagy! A lendületed pedig biztosan szépen ki tudod használni.
süti beállítások módosítása