HTML

Gondolat

"Igézve álltam, soká, csöndesen, És percek mentek, ezredévek jöttek, - Egyszerre csak megfogtad a kezem, S alélt pilláim lassan felvetődtek, És éreztem: szívembe visszatér, És zuhogó, mély zenével ered meg, Mint zsibbadt erek útjain a vér, A földi érzés: mennyire szeretlek" .... Tóth Árpád ....

Hozzánk szóltak

  • Ingrid: @csenga: Kedves Gabi, Nagyon köszönjük, hogy ránk gondoltál! Viszont kívánok boldog és csodálatos... (2015.01.05. 08:52) Élmények
  • bálintandi: Kedves Ingrid! Hej de hiányoztak ezek és ehhez hasonló írásaid. KÖSZÖNÖM, hogy visszatértél!!!! :) (2013.11.04. 11:43) Jól szeretni...
  • melindat: Értem :), és megértem! (2013.11.01. 22:07) A csend időszakából
  • Ingrid: @csenga: Bocsánat, csak most vettem észre a kommenteket... Örülök a visszajelzésnek és jól is esik... (2013.09.29. 17:39) A Füvészkert démonjai
  • ßóbita: Gyönyörű lett! (2013.01.21. 22:08) És eltelt 5 év...

És még...

veg.jpg

mac.png

2007.09.25. 01:13 Ingrid

Élő közvetítés Heléna születéséről

Sziasztok!

Ádám vagyok, e blog értelmi szerzője, aki rávette Ingridet a blogolásra és elkészítette neki ezt a blogot, ő ezért itt "Blogapu"-ként emlegetett.
Most az a megtisztelő szerep hárult rám, mint Ingrid régi jó barátjára, hogy én helyettesítem itt míg ő szül. Semmi komoly, csak kiugrott egyet szülni és 3-4 nap múlva újra lesz, de addig engem kért meg, hogy közvetítsek és írjam meg a fejleményeket. Ezt megkönnyíti, hogy szülés alatt is bent leszek, mint fotós, Ingrid kérésére és ikerterhes feleségem Kriszti is, mint segítő - mármint Ingridnek.
Ahogy lehet azonnal megírom a fejleményeket Ingridről és Helénáról, mivel a kórházba viszem a MacBook laptopomat - remélem találok egy wi-fit szabadon a környéken és akkor valós idejű közvetítés lesz, itt a blogon - persze csak írott formában (a többi jogát a holliwoodi producer levédette). Ha nem, akkor kis csúszással lehet számolni.
A jelenlegi állás:
Ingridnek tegnap este, 23 óra körül elfolyt a magzatvize és azonnal bementek a Szent István kórházba, ahol tervezte a szülést. Mivel még nincsenek fájdalmai, ezért most méhösszehúzódást elősegítő infúziót kap és várják a reggelt, amikor megjön a választott szülést levezető orvos és a már jól ismert asszisztense. Egyébként egy szülőszobában tartózkodik magában. (apropó: de hogy tud szülni egy szoba? "Há normális???")
Ha minden jól megy, akkor Heléna ma reggel vagy délelőtt megszületik. Ingrid jól van, beszéltünk vele mobilon, nem izgul nagyon, nyugodt és vidám. Ezt láthatjátok is, hogy magzatvízfolyás közben is még beírt egy utolsót (ilyen egy született blogger), aztán kifestette magát (ilyen meg egy aranyos hiú nőci).
Párom mondta, hogy ha nem indul be a fájás, akkor adják ezt az infúziót, hogy méhösszehúzással segítse a szülést, ugyanis ha nincs fájás (azaz összehúzódás), akkor császármetszéssel bírják távozásra kis bujkálót. Kérdés, hogy ő nem akar kijönni vagy a mami méhe nem akarja kiengedni.
Minden esetre magzatvíz nélkül nem lesz ott túl jó és egészséges maradni, tehát mindenki szorítson Helénának, hogy másszon elő a barlangjából a kis manócska, ne féljen a szülészbácsitól, még nem evett meg egy nagymamát csecsemőt sem.
Most ennyi a hír, ma d.e. ismét jelentkezem, remélem élőben a kórházból.

2 komment

Címkék: szülés


A bejegyzés trackback címe:

https://tulipanos.blog.hu/api/trackback/id/tr544994376

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dominó · http://dilidomino.freeblog.hu 2007.09.25. 07:05:57

Hajrá kicsi Heléna, hajrá Ingrid!!! :) Nagyon sokat gondolunk Rátok, ügyesek lesztek! Várjuk a híreket!
Ölelés: Dominócsalád:)

Pöttye 2007.09.25. 08:20:40

Itt is-itt is nagyon szorítok értetek, és kérlek adjátok át, hogy Pöttye-erők szállnak arra..:))
Úton e földi élet kezdetéhez kívánok a kicsi Helénának szép születést.. a mamájának pedig kevés kínt és fájdalmat...
Nagyon várunk titeket a hírekkel!!!
Jujj de jóóóóóóó:))
süti beállítások módosítása