HTML

Gondolat

"Igézve álltam, soká, csöndesen, És percek mentek, ezredévek jöttek, - Egyszerre csak megfogtad a kezem, S alélt pilláim lassan felvetődtek, És éreztem: szívembe visszatér, És zuhogó, mély zenével ered meg, Mint zsibbadt erek útjain a vér, A földi érzés: mennyire szeretlek" .... Tóth Árpád ....

Hozzánk szóltak

  • Ingrid: @csenga: Kedves Gabi, Nagyon köszönjük, hogy ránk gondoltál! Viszont kívánok boldog és csodálatos... (2015.01.05. 08:52) Élmények
  • bálintandi: Kedves Ingrid! Hej de hiányoztak ezek és ehhez hasonló írásaid. KÖSZÖNÖM, hogy visszatértél!!!! :) (2013.11.04. 11:43) Jól szeretni...
  • melindat: Értem :), és megértem! (2013.11.01. 22:07) A csend időszakából
  • Ingrid: @csenga: Bocsánat, csak most vettem észre a kommenteket... Örülök a visszajelzésnek és jól is esik... (2013.09.29. 17:39) A Füvészkert démonjai
  • ßóbita: Gyönyörű lett! (2013.01.21. 22:08) És eltelt 5 év...

És még...

veg.jpg

mac.png

2007.03.18. 12:18 Ingrid

Csoda minden napra jut!

Csak észre kell venni.
Vannak napok, amikor csak egy apró virág nyílik a rég nem virágzó kaktuszodon, s vannak napok, amikor szembe jön veled a maga valószínűtlen valóságában!
Így történt ez ma velünk. Éppen csevegek a kedvenc fórumomon és egy kiskutyás topicban találok egy ismerős arcot. Azt az arcot, amelyet már ismerek az Intézetből, ahol Bogyókát segítették megfoganni. És azt az arcot, amely nagy kedvesen elkészítette a pozitív vérvételünket! Hihetetlen volt így, a világhálón összefutni valakivel, aki életem egyik legfontosabb pillanatában ott volt!
Váltottunk pár levelet, nagyon kedves, tündéri nővér, mindig is olyan amikor a  hivatását végzi. Közben kiderül róla nagyon sokminden.
Kezdetektől az Intézetben van, minden páciens nevére emlékszik, profin végzi munkáját, olyannyira, hogy munka után napi 10-20 levelet vált olyan nőkkel, akiknek támogatást nyújt, akár lelkileg, akár információval, akár csak pár kedves mondattal a meddőséggel kapcsolatban. Ráadásul a legtöbb kismama-jelöltnek szerencsét szokott hozni a vérvételeknél!
Ismét bizonyítást nyert, hogy a legjobb, legodaadóbb szakemberekkel voltunk körülvéve.
Megköszöntem az eddigi segítségét, nagyon nagy meglepetés volt ismét "találkozni", és ezúton kívánom, hogy sok-sok sikeres Bhcg-t készítsen!

2 komment

Címkék: kaáli intézet


A bejegyzés trackback címe:

https://tulipanos.blog.hu/api/trackback/id/tr204994563

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

boroka 2007.03.18. 20:38:25

az ember minden jo szoert hálás. én majdnem az összes nővérkére emlékszem, mindkét szülésből, terhességről, korházból. sok az előítélet a korházakkal szemben, persze sok kellemetlen dolog van, de ha az ember nyitott, és együttműködőkész, akkor rendszerint ez megtérül. csak jó tapasztalatok érjenek!

harcimokus 2007.03.26. 09:18:30

Köszönöm.
Nagyon jól esik, egészen elérzékenyültem...
Ezen "dolgozom", hogy mindenki így érezze,akikkel kapcsolatba kerülök a munkám során.
Csak így érdemes csinálni.
Szép , egészséges babát neked!
süti beállítások módosítása