HTML

Gondolat

"Igézve álltam, soká, csöndesen, És percek mentek, ezredévek jöttek, - Egyszerre csak megfogtad a kezem, S alélt pilláim lassan felvetődtek, És éreztem: szívembe visszatér, És zuhogó, mély zenével ered meg, Mint zsibbadt erek útjain a vér, A földi érzés: mennyire szeretlek" .... Tóth Árpád ....

Hozzánk szóltak

  • Ingrid: @csenga: Kedves Gabi, Nagyon köszönjük, hogy ránk gondoltál! Viszont kívánok boldog és csodálatos... (2015.01.05. 08:52) Élmények
  • bálintandi: Kedves Ingrid! Hej de hiányoztak ezek és ehhez hasonló írásaid. KÖSZÖNÖM, hogy visszatértél!!!! :) (2013.11.04. 11:43) Jól szeretni...
  • melindat: Értem :), és megértem! (2013.11.01. 22:07) A csend időszakából
  • Ingrid: @csenga: Bocsánat, csak most vettem észre a kommenteket... Örülök a visszajelzésnek és jól is esik... (2013.09.29. 17:39) A Füvészkert démonjai
  • ßóbita: Gyönyörű lett! (2013.01.21. 22:08) És eltelt 5 év...

És még...

veg.jpg

mac.png

2007.09.26. 10:59 Ingrid

Reggeli hírek

friss:

Ma hajnali 2-kor ébredtek. Heléna 4-5 órákat alszik, majd amíg ismét el nem alszik addig szopik. "Diszkréten sír és nyöszörög, de csak akkor ha valami nem tetszik neki". Álmában mosolyog. Hajnali héttől alszik. Ingrid sokkal erősebb, már megrendelte a vega kaját, továbbá sok gyümölcsöt kíván és kakaót. Sétálgat, semmi gond vele, de még vannak fájdalmai. Picit már ment össze és jó kedve van. Mindig van nála valaki, rokonok, barátok stb. Ma 4-re megyünk Krisztivel. Tehát este újra írok és lesznek új képek is.
Szomorú hír:
Ingridet is utolérte a kommunisták egészségügyi reformja, a kórház leépítés és ágyhiány: 2 kismamát még bezsúfoltak a kórterembe, így most heten vannak. Eredetileg péntek reggel engedik haza, de a fenti ok miatt ő már holnap hazamenne. Megértem. (köszönjük Fletó bácsi)

8 komment

Címkék: szülés kórház heléna


A bejegyzés trackback címe:

https://tulipanos.blog.hu/api/trackback/id/tr454994368

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vorosbegy · http://fioka.freeblog.hu 2007.09.26. 11:19:19

de ügyi ez a kislány...van már tejcsi????? remélem otthon is ilyen nyugis, ügyes baba marad...hát a magyar valóságról ennyit...no comment...
puszilom őket!

Pöttye 2007.09.26. 11:44:42

Mintha csak élőben követnénk a fejleményeket:)))

Ügyesek vagytok!:)

Pöttye 2007.09.26. 11:45:30

És micsoda tündéri fejléc lett it a blogban... :))))))

Missfried 2007.09.26. 13:22:12

Büngyi!!!!Nagyon nagy gratula a gyönyörű Helénához!!Samuka kis menyasszonya!:)))) Pihenj sokat,várunk vissza!!Puszi!!

assam 2007.09.27. 10:56:23

Kedves Adam, annyira nagy kar aktualpolitikat keverni egy ilyen gyonyoru blogba, egy csodalatos szuletesbe...

Adam 2007.09.27. 11:05:28

Nem kár assam, akkor sem, ha neked ez nem tetszik, mert esetleg te mondjuk a sarló/kalapácsra szavaztál. Az élet nem rózsaszín és tegnap a saját szememmel láttam a helyzetet, ami gyomorforagató és vérlázító!
Aljas szemétség kismamákat, szülés után egy kis kórteremben összezsúfolni heten, ráadásul ebből kettő egy összecsukható kempingágyra!
És ez az egyik legjnevesebb szülészeten. Akkor mi lehet szegényebb helyeken az országban? Vagy azokkal az orvosokkal, akiket szélnek eresztettek a Margit kórházból, a feleségem kollégáit, pár hete, mert bezárták az egyik legjobb szülészetet és speciális koraszülött centrumot ott!
Undorító és az ilyen embereket tudod hová húznám, aki kismamáktól és csecsemőktől lop el pénzt, csak azért, hoyg neki legyen. (aka az ingatlanokat adják el és úgy lesz pénzük zsebre, hogy világos legyen a kép). Azért írom le, hogy had tudja meg mindenki, milyen aljas ez a rendszer és legközelebb ne legyen több hülye magyar, aki a mult rendszer piócáit hatalomra szavazza. Őrültség. Látnotok kellett volna a kórtermet és a kempingágyon.
Ezt beszéltük Kispapával és az apjával ott, me Ingriddel. Hogy áll fel egy frissen szült kismama egy 20 cm-es kempingágyról????

méz 2007.09.27. 11:34:53

Egyetértek Ádám-kivételesen.:)
Szörnyű ami itt folyik,és igazad van ezt nem lehet elhallgatni.De mindig lesznek-sajnos-akiket semmi sem győz meg,és ezért vagy azért ugyanazokra szavaznak.Mi pl.már augusztusban kezdhettük volna az inszemet,de volumenkorlát miatt nem lehetett-bár ez össze sem hasonlítható azzal amit leírtál,de nekünk mégis rossz volt.Mit is kap az ember a befizetett tb-ért?:o

Adam 2007.09.27. 11:47:37

Lassan semmit, mert alig marad kórház és benne személyzet. Krisztiéktől csapatostúl menekülnek ki a nővérek Írországba és Angliába, a végzős rezidensek pedig csak azt várják, hogy befejeződjön az egyetem és azonnal húznak, ezt megmondták. A fizetés 6-10-szeres és az állam megbecsüli őket.
Én is november indulok ki, aztán jövő nyáron utánam a párom és a babák. Sajnos szülni nem tudnak kijutni és csak remélni tudom, hoyg nem kerül majd kempingágyra a párom. Igaz akkor itt leszek és legfeljebb hazaviszem, úgyis orvos az egész család.
Amúgy a magyarok jó része agymosott primitív birka és még Sztálint is megszavazná, akár a sumájáért vagy max egy tál levesért. Nekem elegem volt a neokommunizmusból és a magyrokból is. Jobb országba viszem a gyermekeimet, mielőtt még kuba szintjére sülyed a gazdaság és a morál.
süti beállítások módosítása