HTML

Gondolat

"Igézve álltam, soká, csöndesen, És percek mentek, ezredévek jöttek, - Egyszerre csak megfogtad a kezem, S alélt pilláim lassan felvetődtek, És éreztem: szívembe visszatér, És zuhogó, mély zenével ered meg, Mint zsibbadt erek útjain a vér, A földi érzés: mennyire szeretlek" .... Tóth Árpád ....

Hozzánk szóltak

  • Ingrid: @csenga: Kedves Gabi, Nagyon köszönjük, hogy ránk gondoltál! Viszont kívánok boldog és csodálatos... (2015.01.05. 08:52) Élmények
  • bálintandi: Kedves Ingrid! Hej de hiányoztak ezek és ehhez hasonló írásaid. KÖSZÖNÖM, hogy visszatértél!!!! :) (2013.11.04. 11:43) Jól szeretni...
  • melindat: Értem :), és megértem! (2013.11.01. 22:07) A csend időszakából
  • Ingrid: @csenga: Bocsánat, csak most vettem észre a kommenteket... Örülök a visszajelzésnek és jól is esik... (2013.09.29. 17:39) A Füvészkert démonjai
  • ßóbita: Gyönyörű lett! (2013.01.21. 22:08) És eltelt 5 év...

És még...

veg.jpg

mac.png

2007.10.31. 13:45 Ingrid

Aktív bébi a blog fogságában

Mostanában a napjaink kezdenek átváltozni a hosszanalvós napokból a hosszannemalvós napokba. Ez annak tudható be, hogy Heléna már szeretné napjai nagy részét aktívan tölteni és részt venni a mindennapokban, nehogy lemaradjon valamiről. Szerencsére a nemalvás az éjszakákra nem terjed ki teljes mértékben.
Ahhoz, hogy kellőképpen szórakoztassam, beszélek hozzá, hosszasan nézünk egymás szemeibe és próbálom kitalálni, hogy mivel is szórakoztathatnám hatékonyan. Ez nehéz, mert még nem vevő sem a játékokra sem az idétlen gügyögésre. Evvel szemben jobban szeret "sétálni" a lakásban (főként az köti le, amikor sötét szobából a világosba megyünk át), nézelődni a kis birodalmában, hintázni, masszázst venni kedvenc masszőrnőjétől, majd belebújni egy kád forró vízbe és megvitatni a mindennapi blog-eseményeket.
Ez nagyjából úgy zajlik, mint az öregeknél a híradó megrögzött követése a televízión keresztül vagy napilap olvasása. Mivel Heléna nem kíváncsi a Bux indexre, ezért a blogjával kapcsolatos eseményeket tárom fel neki. Nagyon boldog, hogy ennyien olvassátok (születése napján 2400 kattintás volt az oldalra!), dicséritek, írtok neki kedves sorokat, vagy csak csendben követitek a mindennapjait. Mióta tud erről a webnaplóról, amit neki készítek, ki nem hagyna egyetlen reggelt sem, amit én ennek szerkesztésével töltök (most is itt van a karjaimban).
Ma reggel azonban, amikor hamvas popsijára tiszta pelenka került és a további reggeli rituálénkat befejeztük, leültünk szétnézni a blogon, és történt valami, ami eddig még soha. Egy alaptomos webkamera megörökítette a kis blogger Helénámat, amint épp a - számára érkezett - kommenteket olvastam fel neki. Az arckifejezése a meghatóttságot és a csodálkozást tükrözi. Még nem dolgozta fel, hogy ennyi mindenki szereti és küld neki kedves üzeneteket.
Frissítés: Ez a poszt délelőtt került volna fel a blogra. De a blog.hu ismét nem működött.

8 komment

Címkék: heléna babafejlődés


A bejegyzés trackback címe:

https://tulipanos.blog.hu/api/trackback/id/tr804994323

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vorosbegy · http://fioka.freeblog.hu 2007.10.31. 14:02:09

valóban rossz volt, mert már többször be szerettem volna nézni hozzátok reggel...nem semmi kiscsaj Heléna...ilyenkor pedig még rég illene rengeteget aludnia...már néha a gyerekek mintha nem olvasnák a babaápolási könyveket...Donát sem aludt 1 hónapos kora után nappal, csak alig-alig :))))
hála a webkamerának ma megint láthattam ezt a kis tüneményt az anyukájával...szépek vagytok!

Pöttye 2007.10.31. 14:18:44

Igazi XXI. századi bébi:) mit nem adtam volna, ha az én napjaimat is így örökítik meg Anyuék..De sajnos akkor erre nem volt lehetőség...Itt van a mi időnk:)) örök emléket adunk gyermekeinknek...
(csak be ne dögöljön végérvényesen a szolgáltató:S)

Ingrid 2007.10.31. 14:25:17

Tervezzük a költözést innen, remélem sikerülni fog hamarosan és akkor nem vesz el ennyi időt az életünkből az ezen történő idegeskedés. Készültem egyébként arra, hogy lementem az összes bejegyzést, nehogy elszálljanak, azt hiszem ez ma meg fog történni . Nehogy kicsi Helénámnak eltűnjöm, mire igazán értékelni tudja.

cucka 2007.10.31. 16:32:55

Most pl. nem láthatóak a kommentek, csak annyi, hogy jelen pillanatban van 3 db! :S Lehet, hogy szolgáltatóváltásra lenne szükség, mert ez így nagyon nem jó...már most napi több órát elvesz az én életemből is (és rengeteg élő idegsejtet! ;))) ) De a lényeg: szépek vagytok nagyon! :)

piroskaesfarkas · http://piroskaesfarkas.blog.hu/ 2007.10.31. 20:03:57

Egyenként kell lementeni a bejegyzéseket???? Másként nem lehetne valahogy kimásolni?

Ingrid 2007.10.31. 21:47:36

Piroskám!
Nekem Firefoxom van és ott fent a menübaron a fájlra klikkelek, azon belül pedig az oldal mentésére. Majd megkérdezi, hogy hova szeretném menteni, megadom és elmenti. De csak az oldalt, a kommenteket nem. Ahhoz meg kell nyitni a bejegyzést.
Most erre az oldalra csináltam egy mentést. Sajnos a fejlécemet nem mentette el.
Próbáld ki, remélem érthető voltam.

Jkati 2007.11.01. 06:48:43

Hihetetlen gyorsasággal nő ez a baba.Le sem tagadható,hogy a mai kor gyermeke,hiszem láthatóan már érdeklödik a számítógép rejtelmes titkai iránt.Ez igen!!!Nem semmi.
MIllió puszi a drága kis kezecskéire Kati

Adam 2007.11.02. 02:46:46

Kitartás, már dolgozom Kriszti és Ingrid új blogjain, ami saját tárhelyükön lesz, komoly szolgáltatónál és saját professzionális blogmotort kap.
Mindenkinek csak ajánlani tudom, az indexel együtt a blog.hu is egy nagy rakás Heléna-pelenka-tartalom lett!
Elköltözünk róla és elég volt a fre blogtárakból, pláne az ilyenből. Ez is olyan, mint az iwiw. Minél több user, azaz reklámbevétel de fejlesztés nincsen. :)
Jövő héten a tervek szerint már az új tárról, új felülettel jövünk.
süti beállítások módosítása